ПРОДУКТИ
Кошница

BROMUM CH 9

BROMUM CH 9
BROMUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6003
4.70лв.
Купи

BROMUM CH 9

Хомеопатичен продукт, който се използва при ларингити, риноконюнктивити, астама, дисменорея и мастопатия. Бромум 9СН спомага за облекчаване на болезнена менструация, придружена с мигрена, болезнена мастопатия. Bromum 9CH е подходящ при пресипналост и загуба на гласа, обилен дразнещ секрет от носа, както и спастична кашлица, отключваща се при дълбоко вдишване и преминаване от судено на топло място.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

съдържа химичния елемент бром.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.