ПРОДУКТИ
Кошница

CACTUS GRANDIFLORUS CH9

CACTUS GRANDIFLORUS CH9
CACTUS GRANDIFLORUS CH9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6004
4.70лв.
Купи

CACTUS GRANDIFLORUS CH9

Хомеопатичен продукт, който се използва в кардиологията и гинекологията. Кактус грандифлорус 9СН се препоръчва при състояния на прекордиална псевдостенокардна болка и главоболие. Препаратът облекчава състояния на дисменорея, метрорагия и крамповидни болки.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен произход, получен от кактус.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.