ПРОДУКТИ
Кошница

CAPSICUM ANNUUM CH 9

CAPSICUM ANNUUM CH 9
CAPSICUM ANNUUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6006
4.70лв.
Купи

CAPSICUM ANNUUM CH 9

Хомеопатичен препарат, който се използва при симптоми от страна на пикочно-половата система и УНГ. Капсикум анум 5СН се препоръчва за благоприято въздействие при отити или възпаление на уретрата. Спомага при остра болка в областта на тъпанчевата мембрана в ухото. Облекчава болка във външния отвор на пикочния канал. Намира приложение в случаите на усещане за парене, което не се облекчава от топлото.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен състав, получен от градинска люта чушка.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.