ПРОДУКТИ
Кошница

ENTEROCOCCINUM CH 15

ENTEROCOCCINUM CH 15
ENTEROCOCCINUM CH 15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 852
5.00лв.
Купи

ENTEROCOCCINUM CH 15

хомеопатичен препарат, който е подходящ за приложение при дисбактериоза или чревна инфекция с голямо количество ентерококи в изпражненията, както и при диарии, предизвикани от продължително антибиотично лечение. Ентерокоцинум 15СН спомага и при симптоми като треска и диария по време на никнене на зъби при деца, гадене, енетроколит и язвен колит.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

 

Състав:

Enterococcinum 15CH е лизат от кръвни култури съдържащи Enterococcus Proteiformis и Streptococeus Foecalis, получен по биотехнологичен път.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.