ПРОДУКТИ
Кошница

FORMICA RUFA CH 5

FORMICA RUFA CH 5
FORMICA RUFA CH 5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6045
4.70лв.
Купи

FORMICA RUFA CH 5

Хомеопатичен препарат, който се използва при симптоматика от страна на отделителната система и опорно-двигателния апарат. Формика руфа 5CH е подходящ при хроничен или рецидивиращ цистит, породен от травматични причини, както и колибацилозен цистит. Препаратът се препоръчва също така при хематурия, албуминурия и болки при уриниране. Formica Rufa повлиява ревматичните болки с внезапна поява и бърза смяна на локацията, облекчава състояния на подагра с блуждаещи болки и урина, богата на урати и повишено ниво в кръвта на пикочната киселина.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с животински произход, получен от червена мравка.

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.