ПРОДУКТИ
Кошница

FRAXINUS AMERICANA CH 5

FRAXINUS AMERICANA CH 5
FRAXINUS AMERICANA CH 5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6046
4.70лв.
Купи

FRAXINUS AMERICANA CH 5

Хомеопатичен препарат, който намира приложение в гинекологията. Фраксинум американа 5СН се препоръчва при усещане за тежест в матката и малкия таз. Препаратът е подходящ при фибромиоматоза на матката с обилни менорагии или хидрорагии, както и при обемна маточна миома с тежест в таза и птоза.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

от растителен произход, получен от американски ясен, семейство Маслинови.

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.