ПРОДУКТИ
Кошница

NATRUM PHOSPHORICUM CH 9

NATRUM PHOSPHORICUM CH 9
NATRUM PHOSPHORICUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6064
4.70лв.
Купи

NATRUM PHOSPHORICUM CH 9

Хомеопатичен препарат, който се прилага при нарушения като повишена пикочна киселина, киселини в стомаха, камъни в жлъчката и бъбреците. Натрум фосфорикум 9СН се препоръчва при заболявания на деца, страдащи от излишък на млечна киселина, в резултат на прехранване с мляко и захар. Препаратът е приложим при заболявания с излишък на киселинност, повръщане, диария, болки, спазми и други заболявания на костите и жлезите, белите дробове и коремните органи.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с неорганичен прозход, получен от химичното съединение динатриев фосфат.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.