ПРОДУКТИ
Кошница

TABACUM CH 9

TABACUM CH 9
TABACUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6092
4.70лв.
Купи

TABACUM CH 9

Хомеопатичен препарат, който е подходящ за приложение при симптоми от страна на нервната система, сърдечно-съдовата система и гладката мускулатура. Табакум 9СН е подходящ при световъртеж, който намалява при затваряне на очите и отпадналост. Препаратът облекчава симптомите като гадене, повръщане и прималяване в областта на епигастриума. Tabacum се препоръчва при ледено студена кожа и стягане в предсърдната област.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

от растителен произход, получен от Nicotiаna Tabacum от семейство Картофови.

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.