ПРОДУКТИ
Кошница

THUYA OCCIDENTALIS CH 15

THUYA OCCIDENTALIS CH 15
THUYA OCCIDENTALIS CH 15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6100
4.70лв.
Купи

THUYA OCCIDENTALIS CH 15

Хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на брадавици, целулит, хронична генитална инфекция и за профилактика на усложненията от ваксинации. Туя оксиденталис 9СН се прилага при:
Брадавици
• Това е основният медикамент, който се прилага. Дава се независимо от локализацията и вида им по 1 доза седмично в 15 CH . Допълва се след това с Dulcamara, Antimonium crudum и др.
Целулит
• Тенденция към мастно-клетъчна инфилтрация на тъканите 1 доза (седмично в 9 CH ).
Генитални симптоми
• Гнойно течение от влагалището.
• Фиброми, полипи, овариални кисти.
Профилактика на усложненията от ваксинации
• 1 доза в 9 CH преди ваксинация заедно с 1 доза Sulfur 9 CH 48 часа след ваксинация.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен състав - Западна туя от Семейство Cupressaceae.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.