ПРОДУКТИ
Кошница

VIOLA TRICOLOR CH 9

VIOLA TRICOLOR CH 9
VIOLA TRICOLOR CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6111
4.70лв.
Купи

VIOLA TRICOLOR CH 9

Хомеопатичен препарат, който намира приложение в дерматологията. Виола триколор 9СН се препоръчва при себореен дерматит и мокреща екзема на лицето и окосмената част на главата. Препаратът е приложим и при екземи, придружени от парене и сърбеж, импетиго и при екзема на ръцете и лактите.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

от растителен произход, получен от трицевидна теменуга от семейство Теменугови.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.